• banderolë01
  • banderolë02
  • banderolë03

Aplikacion:

Produktet tona

  • rreth 1
  • rreth 2
  • rreth 3

Rreth Nesh

E themeluar në vitin 2013, Donguan Kinda Filtration Equipment Co., Ltd. është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në Kërkim dhe Zhvillim, prodhim dhe shitje të membranave filtruese dhe produkteve përkatëse.Në përputhje me idenë e "pikës së lartë fillestare, teknologjisë së lartë dhe standardeve të larta", ne prezantojmë në mënyrë proaktive, tretim dhe thithim teknologjitë më të avancuara të filtrimit dhe ndarjes brenda dhe jashtë vendit, zhvillojmë pajisje, teknologji dhe procese të reja udhëheqëse në vend me shumë të pavarura. të drejtat e pronësisë intelektuale dhe bëhu anëtar i Shoqatës së Industrisë së Membranit të Kinës.

Mëso më shumë

Produkte të reja