храна и пијалоци

Филтрација на пиво

Пред околу 6.000 години, Сумерите открија еуфоричен пијалок кој стана популарен ширум светот: пивото.Со цел да се одржи конзистентноста на вкусот, свежината и квалитетот на пивото, процесот на мембранска филтрација за време на варењето треба цврсто да ги контролира микроорганизмите, органската материја, разјаснувањето и подобар вкус.Dongguan Qinda има 18 години искуство во развој и производство, во комбинација со лабораторијата може да обезбеди услуги за микроби и верификација, за да се обезбеди стабилност и ефикасност на обезбедените производи.